Handtekeningen voor Office 365 en data aggregation

Wanneer u een Signatures for Office 365 abonnement aangaat in de Exclaimer Cloud, dan wordt u door middel van een aantal stappen begeleid om de connectie tussen uw eigen Office 365 en uw Signatures for Office 365 abonnement te maken. Dit wordt gegevensoverdracht genoemd, ofwel data aggregation.

Tijdens deze stappen, zult u toestemming verlenen aan Signatures for Office 365 om gebruikersgegevens te lezen van uw Azure/Office 365 directory en een kopie in een Exclaimer Cloud gegevensbank op te slaan.

1. Nadat u uw Signatures for Office 365 actieve abonnement hebt ingesteld wordt u doorgeleid naar de Signatures for Office 365 webpagina setup.
    2. Klik Volgende.

1. Signatures for Office 365 synchroniseert de gebruikers gegevens van uw Azure/Office 365 directory naar een Exclaimer Cloud database, zodat deze gegevens kunnen worden toegepast in de email handtekening. Het zal periodiek worden gesynchroniseerd om uw gegevens up-to-date te houden.

Vul het veld 'Geef uw Office 365-domeinnaam op' in als hieronder aangegeven:

1. Klik Volgende.
    2. U zult worden doorgeleid naar een pagina binnen de Microsoft Online omgeving waar u de eerder genoemde toestemming moet verlenen.
    3. Log in met uw Office 365 gebruikersnaam (dit zal een e-mailadres zijn dat dezelfde Office 365 Domeinnaam gebruikt dat u invoert in stap 3) en wachtwoord:

1. Aan de rechterkant van de pagina wordt u gevraagd of u instemt met lezen van uw Office 365/Azure directory gegevens door Signatures for Office 365. Klik Accept:

1. U wordt dan teruggeleid naar de Signatures for Office 365 setup pagina. U krijgt dan de melding dat u met succes toestemming heeft verleend aan de Signatures for Office 365 applicatie om uw Azure/Office 365 directory gegevens te lezen. Klik Volgende:

1. Hierna hoeft u alleen nog de connectors in Office 365 aan te maken om er zeker van te zijn dat uw mail op een juiste manier door de Exclaimer Cloud wordt verwerkt.

1. Al u nu klikt op Volgende, is het setup proces afgerond en al u directory gegevens zijn gesynchroniseerd met Signatures for Office 365. Wanneer de synchronisatie is voltooid, klikt u op Volgende. Nu kunt u beginnen met het creëren van uw eerste handtekening in Signatures for Office 365.