Maak een Signatures for Office 365 abonnement

Wanneer u eenmaal een Exclaimer Cloud account hebt aangemaakt, wordt u doorgeleid om een nieuw Signatures for Office 365abonnement aan te maken.

U wordt gevraagd hoeveel gebruikers dit abonnement zullen gaan gebruiken. Indien dit nog niet geheel duidelijk is, geef dan een indicatie aan (U hoeft nu geen exact aantal aan te geven).

Daarna dient u het abonnement een naam te geven. Wij raden u aan dat u om passende namen te gebruiken, met name wanneer u verschillende abonnementen gaat aanmaken.

Tot slot, leest u de algemene voorwaarden van de Signatures for Office 365 algemene voorwaarden en accepteert u deze:

Wanneer u op de tickbox heeft geklikt, klikt u daarna de Abonnement aanmaken button om het setup proces af te maken:

Het Exclaimer Cloud portal

Nu het Signatures for Office 365 abonnement setup is voltooid, heeft u volledige toegang tot de Exclaimer Cloud portal:

Wanneer dit is voltooid, dan kunt u uw nieuwe abonnement benaderen via Starten. Dit start het data aggregation proces.

U ziet de details van uw abonnement aan de rechterkant van het scherm;

• Naam – De unieke naam die u aan uw abonnement gegeven hebt.
  • Aantal gebruikers.
  • Status – Dit laat zien of het een proefperiode betreft of niet. Wanneer het een proefperiode betreft ziet u hoeveel dagen er nog resteren voordat de proefperiode afloopt.
  • Volgende betaaldatum – Deze gegevens verschijnen ook wanneer u zich nog in een proefperiode bevindt. Het laat de datum zien waarvoor uw proef dient te worden omgezet in een betaalabonnement om actief te blijven.
  • Server – De Azur server die u heeft gekozen.
  • ID – het unieke ID dat aangemaakt is voor uw abonnement.

U zult ook een link zien waardoor u uw abonnement kunt annuleren als u dat wilt.

Aan de linker onderkant van uw scherm kunt u de algemene voorwaarden bekijken als u dat wilt:

Via de vier tabbladen aan de bovenkant van het scherm kunt u het Exclaimer Cloud portal snel bekijken.

Het tabblad Overzicht brengt u naar het Exclaimer Cloud home scherm. Vanaf hier heeft u toegang tot de volgende gegevens:

• Toegang en beheren van uw nieuwe Signatures for Office 365 abonnement.
  • Toegang en beheren van uw Exclaimer Cloud account gegevens.
  • Toevoegen en verwijderen van betaalmethoden.

De Betaalmethode tab is waar u creditcard gegevens kunt toevoegen/verwijderen.

De Account tab stat u toe om uw account gegevens te bewerken. Let op; Indien u uw email adres aanpast, dan dient u ook het email adres aan te passen waarmee u inlogt.