Toevoegen en updaten betalingsmethode

Log in op het portal en ga naar het tabblad Payment Methods of klik op de Payments method sectie op de overzichtspagina Alle creditkaart gegevens worden veilig opgeslagen door het gebruik van Globallris, mogelijk gemaakt door RealEx Payments.

Wanneer u op de Add payment card button klikt wordt u doorgeleid naar het GlobalIris portal waar u veilig uw creditcard gegevens kunt invoeren en opslaan. Wanneer deze gegevens zijn ingevoerd, dan wordt u automatisch teruggeleid naar ons Payment scherm.

U kunt maximaal driemaal een betalingspoging doen met uw creditcard voor de betaling verder geweigerd wordt.

Updaten van uw betalingsmethode

Wanneer uw creditcard verloopt, uw gegevens niet meer correct zijn of u met een andere creditcard wilt betalen, dan kunt u uw gegevens wijzigen via het Payment Methods tabblad.

U verwijdert de huidige betalingsmethode en voert de gegevens van de nieuwe card die u wilt gebruiken in. Zorg dat de gegevens die wij van u ontvangen correct zijn, zodat uw maandelijkse betalingen niet worden geweigerd.