Kunnen we verschillende e-handtekeningen voor verschillende groepen/afdelingen maken?

Ja, u kunt verschillende e-handtekeningen voor zoveel groepen maken als u wilt.

U kunt ook handtekeningen maken voor individuele gebruikers op basis van gegevens afkomstig van de Office 365 Directory.

Heeft u een oplossing voor uw probleem niet gevonden?

Klik op de onderstaande knop, inloggen op de Exclaimer Cloud portal en er sprake van een support ticket. Een lid van de Exclaimer ondersteuningsteam zal dan in aanraking.

Ticket aanmaken