Inschakelen van een handtekening

Alle bestaande handtekeningen worden als icoontjes afgebeeld op uw bureaublad.

Wanneer u een handtekening weer wil inschakelen die eerder is uitgeschakeld (of automatisch was uitgeschakeld bij het maken van een kopie), dan kunt u de Inschakelen optie gebruiken bij het desbetreffende handtekening icoontje:

Als een nieuwe email handtekening is aangemaakt, wordt deze automatisch ingeschakeld.