Persoonlijk blok

Het Persoonlijk blok onderdeel wordt gebruikt om de persoonlijke gegevens, die u in uw emailhandtekening wilt gebruiken, te tonen:

Gebruik nu de bovenste Visible optie om aan te geven welke persoonlijke gegevens u wilt gebruiken in uw emailhandtekening. Als u maar enkele gegevens wilt invoegen, gebruikt u de Visible optie om de verschillende velden aan te geven in het blok.

Bijvoorbeeld, U wilt wel uw Weergavenaam maar niet de Functietitel of de Bedrijfsnaam details.

Let op: Wanneer u bepaalde onderdelen wel en sommige niet wilt gebruiken, dan moet u de bovenste visibility optie kiezen. Wanneer u deze optie niet kiest, worden er geen invulvelden getoond in dit blok van uw emailhandtekening.

Wijzigen instellingen voor persoonlijke informatie blok

Persoonlijk blok instellingen worden gedefinieerd met data velden, Dit betekent dat deze gegevens automatisch worden ingevuld met behulp van Office 365 de gegevens van uw organisatie (of een aggregatie van Office 365 en Active Directory-gegevens, indien van toepassing).

Het is onwaarschijnlijk dat de inhoud van deze gegevensvelden moeten worden veranderd, maar als zij moet worden gewijzigd , kan dit eenvoudig door het tekstlabel dat is gekoppeld aan een gegevensveld.

Dit doet men door:

• Op een veld te klikken.
  • De benodigde gegevens in te voeren.
  • Buiten het veld te klikken om de gewijzigde handtekening te zien.