Afbeelding

Sommige email handtekeningen sjablonen staan het toe om zowel een tweede afbeelding als een bedrijfslogo toe te voegen. Bijvoorbeeld het gebruik van een afbeelding als voettekst voor in handtekening:

Het Afbeelding onderdeel staat u toe een tweede afbeelding toe te passen in uw email handtekening sjabloon..

In het bovenvermelde voorbeeld wordt de optie met het afbeelding onderdeel ImageBottom genoemd omdat de tweede afbeelding wordt toegepast aan de onderkant van de handtekening. Beschikbare opties kunnen variëren afhankelijk van het sjabloon wat u gebruikt, maar het proces wat u moet volgen is hetzelfde.

Plaats van de afbeelding

Wanneer de handtekening wordt gemaakt bevat het sjabloon een voorbeeld afbeelding (indien aanwezig) zodat u de plaats van de afbeelding kan zien in het voorbeeld. Wanneer u deze wijzigt zal de nieuwe afbeelding de oude op precies dezelfde positie vervangen.

De positie van de afbeelding wordt bepaald door het sjabloon wat u heeft gekozen en kan niet worden gewijzigd. Wanneer u niet tevreden bent met de positie, maakt u een nieuwe handtekening met een ander sjabloon wat u kunt kiezen uit de sjabloonbibliotheek.

N.B: Wanneer u toch geen sjabloon kunt vinden wat geheel naar wens is, dan kunnen wij er een voor u maken. Voor deze mogelijkheid wordt een bedrag in rekening gebracht.

Bestandseisen voor tweede afbeeldingen

Standaard bestandseisen gelden voor alle tweede afbeeldingen.

Veranderen van de tweede afbeelding

Om de bestaande tweede afbeelding te veranderen:

1. Klikt u op de Select files button:

1. Zoek in uw schijven en mappen om de gewenste tweede afbeelding bestand te vinden:

1. Klik de Open button om dit bestand te openen. Hierdoor zal uw voorbeeld worden aangepast met uw tweede afbeelding.