Een handtekening importeren

Indien u specifieke wensen heeft die niet eenvoudig kunnen worden bereikt met een van onze standard emailhandtekening sjablonen, bieden wij u Signature Design Service aan. Deze is beschikbaar via een link in de signature editor window:

Zodra het project is afgerond, ontvangt u de template bronbestanden om te importeren in uw Signatures for Office 365 UI.

Om dit te doen, sla de template bestanden op uw computer op en volg de volgende stappen:

1. Login op uw Exclaimer account en open uw Signatures for Office 365 abonnement(en).
  2. Ga naar de Importeren button, die u kunt vinden aan de rechterkant van uw scherm.

1. Nadat u deze optie heeft geselecteerd, wordt het Importeren scherm geopend.

1. Klikt op Select files… om te zoeken naar het handtekening bestand dat u hebt ontvangen.

1. Klik Open om uw selectie te bevestigen en importeer uw email handtekening bestand.
  2. De Import zal enige minute duren en u krijgt een melding wanneer het importeren voltooid is.
  3. De geïmporteerde email handtekening is dan toegevoegd aan de Home Pagina. Vanaf hier volgt u de standaard stappen om de handtekening voor uw organisatie in te voegen.

Wanneer u problemen ondervindt bij het uploaden van uw sjabloon neemt u contact op met Exclaimer Support of direct met uw Exclaimer Template Designer.

NB: U kunt geen sjablonen importeren die niet door Exclaimer zijn gemaakt.