Logo

Het Logo onderdeel stelt u in staat om een logo afbeelding toe te voegen aan uw handtekening:

Logo plaatsen

Wanneer een email handtekening wordt gemaakt bevat het gekozen sjabloon een voorbeeld logo. Dit laat u zien waar het logo zal verschijnen in de handtekening en wordt getoond in het voorbeeld. Wanneer u het logo verandert zal de nieuwe afbeelding op dezelfde positie worden geplaats.

De plaats van het logo wordt bepaald door het sjabloon wat u heeft gekozen en kan niet worden veranderd. Wanneer u niet tevreden bent met de positie van het logo dan maakt u een nieuwe handtekening met een ander sjabloon. Er is een grote verscheidenheid aan sjablonen, het is ook waarschijnlijk dat er een tussen staat die aan uw eisen voldoet.

N.B: Wanneer u toch geen sjabloon kunt vinden wat geheel naar wens is, dan kunnen wij er een voor u maken. Voor deze mogelijkheid wordt een bedrag in rekening gebracht.

Bestandseisen voor het logo

Standaard bestandseisen die gelden voor alle Logo afbeeldingen.

Veranderen van het logo

Om het bestaande logo te veranderen:

1. Klikt u op de Select files button:

1. Zoek in uw schijven en mappen om het gewenste logo bestand te vinden:

1. Klik de Open button om dit bestand te openen. Hierdoor zal uw voorbeeld worden aangepast met uw logo.