Handtekeningen volgorde bepalen

Wanneer u meer email handtekeningen toevoegt verschijnen zij als icoontjes op uw bureaublad. De rangorde waarop zij verschijnen is van belang omdat dit de volgorde is waarop de handtekening zal worden toegepast.

Wanneer een email door één van de Exclaimers Azure servers wordt verwerkt, dan wordt aan de hand van deze rangorde bepaalt welke handtekening moet worden toegepast. Met andere woorden wanneer de afzender verschillende handtekeningen heeft dan wordt de eerste handtekening die aan deze persoon is gekoppeld toegepast.

De mogelijkheid om de rangorde aan te passen (mogelijk via de menubalk boven aan de homepage) wordt gebruikt om bestaande volgorde van de handtekeningen bekijken en eventueel aan te passen:

Gebruik van de rangorde optie

Selecteer de optie rangorde in het menu. Elke handtekeningicoon wordt getoond met een volgnummer in de rechter bovenhoek:

Om de volgorde van de handtekeningen aan te passen, klikt u een willekeurige handtekening aan. Sleep deze naar de nieuwe positie en plaats hem daar. Op het moment dat u een icoon naar een andere positie verplaatst komt er een ruimte vrij en alle iconen zullen daarheen verschuiven:

Wanneer het handtekening icoon op de gewenste plaats, laat dan uw muis los en plaats uw icoon. Wanneer u klaar bent klikt u op OK om te bevestigen.