Wijzigen van een bestaande handtekening

Alle bestaande handtekeningen worden getoond als icoontjes op uw bureaublad.

Om één van de handtekeningen te wijzigen, kunt u:

De cursor bewegen over het icoontje om toegang
te krijgen tot de Bewerken functie:

De optie button selecteren om toegang te krijgen
tot de Bewerken functie:

Wanneer u ervoor kiest om een email handtekening te wijzigen, wordt het Handtekening bewerken scherm geopend:

Alle email handtekening elementen en bijhehorende opties zijn beschikbaar aan de linkerkant van het scherm. Wanneer u de wijzigingen maakt, wordt het voorbeeld van uw gewijzigde handtekening aan de rechterkant van uw scherm zichtbaar.

Wanneer u de gewenste aanpassingen heeft gedaan klikt u op OK om deze wijzigingen op te slaan en terug te keren naar de Home pagina.