Blijven mijn emails privé?

Ja, Signatures for Office 365 slaat geen informatie op van e-mails en leest deze ook niet. Alles wat het doet is het toevoegen van een e-mail handtekening.

Voor meer gedetailleerde informatie hierover kunt u contact opnemen Exclaimer Sales.

Heeft u een oplossing voor uw probleem niet gevonden?

Klik op de onderstaande knop, inloggen op de Exclaimer Cloud portal en er sprake van een support ticket. Een lid van de Exclaimer ondersteuningsteam zal dan in aanraking.

Ticket aanmaken