Sociale mediastrip

Wanneer u uw sociale karakter promoot via uw email handtekening, heeft u een geweldige kans om gratis vele nieuwe klanten te bereiken. Maak uw klanten daarom bekend met uw Twitter-feed, Facebook pagina, LinkedIn profiel, Google+ account en RSS feeds.

Door toevoeging van Social media links aan al uw email handtekeningen geeft u uw beoogde afzetmarkt een andere weg om zaken met u te blijven doen buiten de traditionele communicatie kanalen.

Het Sociale mediastrip onderdeel wordt gebruikt om social media kanalen (iconen en aanverwante verbindingen) toe te voegen aan een email handtekeningen:

Dit onderdeel begint met algemene opties, gevolgd door instellingen voor individuele social media kanalen.

Een standaard set van social media iconen kan worden gebruikt bij alle handtekening sjablonen. U kunt eenvoudig de kleur van deze iconen veranderen door gebruik te maken van de opties die hierboven besproken zijn. Wanneer u andere iconen nodig hebt, dan kunnen wij een persoonlijke email handtekening voor u maken. Voor deze mogelijkheid wordt een bedrag in rekening gebracht.

Algemene opties

Aan het begin van het Sociale mediastrip onderdeel, dient u de eerste Visible optie te hanteren om aan te geven welke social media kanaal u wilt gebruiken in uw email handtekening. Vervolgens kunt u, de door u gewenste kleur voor de social media iconen aangeven:

De voorgestelde kleur is de dominante kleur zoals die gevonden is in de bestaande logo (voor verdere informatie over uw logo palet ,zie Algemene lettertypen en kleuren). Om de standaardinstelling te wijzigen, klikt u op de bestaande kleur en maak een alternatieve keuze..

Let op: Wanneer u een bepaalde social media wel wilt gebruiken en andere niet, moet u de eerste Visibility optie kiezen. Wanneer deze optie niet wordt gekozen, worden er geen velden van dit blok getoond in de handtekening.

Social media kanalen toevoegen

Het Sociale mediastrip onderdeel bevat een grote variatie aan social media kanalen.

Om een kanaal in te voegen in uw handtekening, moet u er voor zorgen dat het bijbehorende Visible optie is geselecteerd (Facebook, Twitter, Google+, Instagram etc.), voer vervolgens het gewenste webadres in (https://www.facebook.com/exclaimer,https://twitter.com/Exclaimer etc.) en ALT Text, die wordt toe gepast wanneer de afbeelding niet wordt weergegeven of wanneer een klant een screenreader gebruikt:

De plaats van de Sociale mediastrip

Iconen van geselecteerde social media kanalen worden getoond als een strook. De positie van de afbeelding is voorgeprogrammeerd binnen het gekozen sjabloon zoals onderstaand voorbeeld:

De standaardpositie kan niet worden veranderd. Als het niet geschikt is, kunt u een nieuwe handtekening op basis van een ander sjabloon maken.

Het Sociale mediastrip onderdeel is beschikbaar in alle sjablonen, hoewel sommige deze set niet als standaard zichtbaar hebben. Wanneer u het Sociale mediastrip onderdeel selecteert door middel van de Visible optie, zal de handtekening een voorbeeld laten zien waar de sociale media pictogrammen wordt weergegeven.