Meld alle verdachte of frauduleuze activiteiten

Bij Exclaimer, nemen we fraude heel serieus. Als u merkt dat er verdachte bankoverboekingen of onbevoegde account activiteiten gedaan worden uit naam van Exclaimer neemt u dan direct contact op met Exclaimer Support.

Voor vragen over de privacy van uw informatie, verwijzen wij u naar onze Privacy Policy.

Heeft u niet een oplossing voor uw probleem gevonden?

Klik op de onderstaande knop, inloggen op de Exclaimer Cloud portal en er sprake van een support ticket. Een lid van de Exclaimer ondersteuningsteam zal dan in aanraking.

Ticket aanmaken