Hoe verwerkt Exclaimer Cloud mijn factuur voor mijn account?

Wij begrijpen dat het budget van elk bedrijf anders is, daarom bieden wij u twee betaal mogelijkheden aan d.m.v. uw creditcard.

Jaarlijks
Wanneer u uw Exclaimer Cloud abonnement in een keer voor een geheel jaar wilt betalen, dan verzoeken wij u dit aan te geven bij uw Exclaimer Accountmanager wanneer u uw bestelling plaatst.

Maandelijks
Een Exclaimer Cloud abonnement kan ook in 12 maandelijkse termijnen worden betaald. Wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van deze optie, verzoeken wij u dit aan te geven bij uw Exclaimer Accountmanager wanneer u uw bestelling plaatst.

Ongeacht de wijze van betaling die u kiest, zal het te betalen bedrag wat wordt geïnd van uw rekening afhankelijk zijn van het aantal actieve Office 365 gebruikers waarvoor de email handtekeningen moet worden toegevoegd aan hun berichten.

Na het innen van uw betaling duurt het nog een paar dagen voor dat dit zichtbaar is in uw account.

Wanneer u wilt weten wanneer de volgende betaaldatum is, of wanneer u wilt controleren of er recent betalingen zijn verricht, kunt u klikken op de Manage button in uw Active Subscriptions.