Hoe kan ik mijn Exclaimer Cloud account annuleren?

Wanneer u uw account wilt annuleren, klikt u op Beheren button direct naast de Abonnementen button. Op de pagina met uw abonnement gegevens, klikt u op de button Dit abonnement annuleren... onder de button Volgende betaaldatum.

Bevestig dat al uw gegevens juist zijn en klik op de Abonnement annuleren button. Een medewerker van ons technische team zal contact met u opnemen om u te helpen uw abonnement op een juiste en veilige manier op te heffen.

Bevestig dat al uw gegevens juist zijn en klik op de Abonnement annuleren button. Een medewerker van ons technische team zal contact met u opnemen om u te helpen uw abonnement op een juiste en veilige manier op te heffen.

Houd er rekening mee dat, zoals in onze algemene voorwaarden vermeld, u aansprakelijk bent voor het resterende bedrag van uw contract. U bent verplicht tot volledige betaling, ook bij tussentijds beëindigen van uw contract. Uw account blijft beschikbaar tot wij uw laatste betaling hebben ontvangen. Deze voorwaarde is niet onderhandelbaar. Terugbetaling van niet gebruikte maanden vindt niet plaats.

Nadat uw laatste betalingstermijn is ontvangen zal Exclaimer Cloud nog 7 dagen actief zijn. Na deze 7 dagen zullen alle gegevens worden verwijderd. Wij raden u aan om uw email serverinstelling gedurende deze periode te updaten.