Wat gebeurt er als ik mijn Exclaimer Cloud proefperiode wil annuleren?

U kunt uw Exclaimer Cloud proefperiode op elk momentbinnen de 14 dagen annuleren.

Wanneer de 14 dagen zijn verlopen heeft u niet langer toegang tot uw Active Subscription, tenzij u het abonnement omzet naar een betaalde versie. Dit kunt u doen via de button Manage in uw Active Subscription.