Naam

Het onderdeel Naam wordt gebruikt op de e-mail handtekening die je gaat maken te omschrijven.

De naam die u vermeldt wordt gebruikt om de e-mail handtekening te identificeren en zal aan de bovenkant van het bijbehorende handtekening icoon op de startpagina worden weergegeven. Bijvoorbeeld, als je een e-mail handtekening voor uw marketing afdeling maakt, zou u deze handtekening Marketing of Marketing handtekening kunnen noemen.