Exclaimer Cloud - Signatures for Office 365 – Technisch overzicht

Exclaimer Cloud - Signatures for Office 365 is ondergebracht in een van de datacenters van Microsoft, zodat uw Office 365 email altijd binnen de Microsoft Cloud infrastructuur blijft.

Wanneer uw gebruikers e-mails verzenden via Office 365, gaat deze mail vanuit Office 365 naar een van de Exclaimer Azure servers.Exclaimer Cloud - Signatures for Office 365 controleert de e-mail en voegt daar de door u geselecteerde e-mail handtekening aan toe. Daarna gaat de e-mail terug naar uw Office 365 omgeving en wordt verzonden.

Zo simpel is het! Alle e-mails hebben gegarandeerd de correcte email handtekening en toevoeging hiervan vind geheel plaats binnen Microsoft Cloud.

1. Ontwerp e-mail handtekeningen vanuit de bibliotheek met professionele sjablonen die u kunt toewijzen aan individuen en groepen of afdelingen. Alle gebruikersgegevens worden overgenomen vanuit uw Office 365 Directory, en zullen dus 100% accuraat zijn. U kunt eenvoudig uw email handtekeningen bewerken met bijvoorbeeld extra onderdelen zoals social media iconen, promotie banners en wettelijke disclaimers. Wijzigingen op de handtekeningen worden op real time basis doorgevoerd.

Leer hoe u een handtekening opmaakt

1. Gebruikers sturen emails via Office 365 vanaf een willekeurig op Internet aangesloten apparaat zoals een PC, Mac, smartphone of tablet.
    2. Elke email die vanuit uw organisatie wordt verzonden, gaat vanaf de startconnector die u heeft opgezet in Office 365 naar een van onze Exclaimer regionale Azure servers. Dit is een standaard Microsoft Office 365 protocol voor het configureren van uw mail verkeer. Onze Azure setup is ontworpen om de hoogst mogelijke beschikbaarheid te bieden en is een load balanced service. Omdat de servers op verschillende plaatsen in de wereld staan blijft de service binnen de Microsoft datacenters die bij u in de buurt staan.

Het opzetten van connectoren in Office 365

1. Exclaimer Cloud - Signatures for Office 365 ziet de binnenkomende email en voorziet deze van de juiste handtekening. Het stuurt geen mail uit uw naam. Alle berichten worden steeds via Office 365 verzonden, maar dan wel ondertekent met uw email handtekening van hoge kwaliteit.
  2. Nadat de handtekening is toegevoegd, worden de handtekeningen teruggeleid naar Office 365 via een eind connector die u heeft opgezet in Office 365. Handtekeningen worden slechts eenmaal toegevoegd aan een email, als gevolg van een beveiligde lus tussen Office 365 en de Microsoft Azure infrastructuur. Zij zullen ook worden geverifieerd met behulp van Office 365 beveiligingsprotocollen.
  3. De e-mails worden zoals gebruikelijk verstuurd, maar nu met een handtekening van hoge kwaliteit. Deze handtekeningen worden eigenlijk “gestempeld” op elke mail.