Milieubewust

Het Milieubewust onderdeel wordt gebruikt om een korte ecologische boodschap toe te voegen aan uw handtekening:

Hier kunt u kiezen of er een milieu-bericht zichtbaar in de e-mail handtekening moet zijn. Wilt u een milieu bericht hebben, dan kunt u kiezen welke kleur deze moet hebben.

Veranderen kleur van de milieubewust

De voorgestelde kleur zal de dominante kleur zijn uit het bestaande logo (voor meer informatie over uw logo palet, zie Algemene lettertypen en kleuren). Om de standaardinstelling te wijzigen, klikt u op de bestaande kleur en maak een alternatieve keuze.

Veranderen van de milieubewust tekst

Een standaard bericht wordt meegeleverd, maar u kunt dit veranderen indien nodig. Alles wat je hoeft te doen is op Tekst veld klikken en zo nodig aan te passen:

Wanneer u klikt buiten dit veld zal het handtekeningvoorbeeld worden ge-update.

Veranderen plaatst van de milieubewust

Wanneer u kiest voor het toevoegen van een zichtbare Milieubewust boodschap, wordt het altijd geplaatst onder aan uw handtekening. Het zal verschijnen na willekeurig welke banner afbeelding van toepassing en voor de juridische disclaimer Indien aanwezig.