Bedrijfsgegevens

Het onderdeel Bedrijfsgegevens wordt gebruikt om uw bedrijfsgegevens te vermelden die in de handtekening zullen worden getoond.

Als dit onderdeel met behulp van een selectievakje is ingesteld op Visible, dan wordt alle informatie die hier wordt ingevoerd weergegeven in de email handtekening. Aan de rechterkant van het scherm wordt een voorbeeld weergegeven.

Bewerken van bedrijfsgegevens

Om bedrijfsgegevens te wijzigen klikt u eenvoudig in een veld. U kiest de te wijzigen gegevens en klikt buiten het veld om het bewerkte voorbeeld te zien.

Al naar gelang het sjabloon wat u heeft gekozen variëren de beschikbare mogelijkheden waarmee u kunt werken. Bijvoorbeeld, sommige sjablonen bevatten een veld voor persoonlijke gegevens en een veld voor contact gegevens, waar andere alleen de een of de ander bevatten.

Daarnaast hebben sommige email handtekeningen alleen de basismogelijkheden, terwijl andere ook extra mogelijkheden hebben om een Google/Bing link toe te voegen of een extra adres.