Bestandseisen voor afbeeldingen

Veel van de handtekening sjablonen die beschikbaar zijn in Signatures for Office 365 bevatten afbeeldingen zoals:

Wanneer u dergelijke afbeeldingen upload, dan moet u zich er van bewust zijn dat deze moet voldoen aan de volgende voorwaarden;

File types

• JPG
  • JPEG
  • PNG
  • GIF

Grootte van de afbeelding

Wanneer u een afbeelding wilt uploaden mag deze niet meer dan 150KB bevatten.

Afbeelding verwerken

Wanneer een afbeelding is geüpload dan wordt deze:

• automatisch geconverteerd naar een 24bit PNG formaat.
  • Qua grootte aangepast aan de beeldverhouding om de handtekening te behouden.