Handtekening mogelijkheden

Alle bestaande email handtekeningen zijn beschikbaar op de Home page, wanneer u voor de eerste keer toegang krijgt tot uw Signatures for Office 365 abonnement.

Hier wordt elke handtekening afgebeeld als een sjabloon, met een optieknop in de rechterbovenhoek van uw scherm:

Deze button geeft een lijst van de mogelijkheden voor de email handtekening bijvoorbeeld alle taken die u kunt uitvoeren. Selecteer de gewenste optie om te beginnen met de handtekening.