Verwijderen van een handtekening

Alle bestaande handtekeningen worden als icoontjes afgebeeld op uw bureaublad.

Wanneer een email handtekening niet langer nodig is en u er zeker van bent dat deze in de toekomst ook niet meer nodig is, kunt u deze verwijderen.

Om dit te doen gebruikt u de Wissen optie behorende bij het desbetreffende handtekening icoontje:

Wanneer u niet zeker bent of de handtekening in de toekomst nog nodig is, dan is het verstandiger om te kiezen voor uitschakelen van de handtekening in plaats van verwijderen. Uitgeschakelde handtekeningen kunnen niet worden gebruikt, maar zij blijven wel beschikbaar voor toekomstige doeleinden en/of.

Wanneer u kiest voor het verwijderen, dan verschijnt er een waarschuwing in beeld:

Wanneer toch verder wilt gaan en de email handtekening wild verwijderen, klik dan op OK om de handtekening te verwijderen.