Algemene lettertypen en kleuren

Het onderdeel Algemene lettertypes en kleuren wordt gebruikt om de lettertypen en kleuren van de basiselementen van uw handtekening bij te werken. Bijvoorbeeld, u kunt uw veld en achtergrond kleuren aanpassen en vervolgens het lettertype/kleur die gebruikt moet worden voor uw contactinformatie:

U kunt nu uw handtekening maken conform uw bedrijfshuisstijl.

Elk sjabloon in Signatures for Office 365 is anders en de beschikbare mogelijkheden variëren. Wanneer u niet zeker bent hoe een wijzing doorwerkt in uw handtekening dan kunt u eenvoudig het voorbeeld gebruiken en andere mogelijkheden proberen. Bevalt het niet dan verwijderd u de wijziging.

Voorbeeld

Het onderstaande voorbeeld geeft u een idee hoe deze instellingen werken, door te laten zien hoe de lettertypes en kleuren van invloed zijn op een bepaalde sjabloon:

Algemene lettertypes en kleuren instellingen zijn bijgewerkt…

Deze wijzigingen hebben het volgende effect op de handtekening ...

Wanneer u het lettertype en de kleuren wijzigt, maar ziet dat er andere delen van de handtekening nog niet zijn bijgewerkt, dan moet u de opties in de overige handtekening onderdelen bekijken om de juiste instellingen te vinden.

Let op dat in het voorbeeld hierboven de social media iconen groen zijn – deze kleur wordt bepaald door de instellingen in het sociale media band onderdeel.

Uw logo palet

Wanneer u een nieuw logo voor een nieuwe handtekening toevoegt dan worden de dominante kleuren in dat logo herkend en automatisch samengevoegd tot een kleurenpalet wat klaar is voor gebruik. U ziet dit palet wanneer u kiest voor het veranderen van ongeachte welke kleurstelling. Zowel hier als binnen elk ander onderdeel waar een kleurstelling mogelijk is::

Dit is een snelle en precieze manier om het kleurenschema van uw organisatie toe te voegen aan de verschillende onderdelen van uw emailhandtekening.