Email handtekening elementen overzicht

Wanneer u een nieuwe bedrijfshandtekening aan het maken of bewerken bent, heeft u het volgende nodig:

• Bedrijfslogo,
  • Bedrijfsgegevens,
  • Persoonlijke details bijv. naam, job titel, telefoonnummer, email adres etc.

U kunt een juridische disclaimer toevoegen en zelfs milieuteksten zoals ‘Denk aan het milieu als u deze email print’.

Het ontwerp van de emailhandtekening kan de volgende items bevatten:

• Extra afbeeldigen zoals bijvoorbeeld certificaten van een prijs die u hebt gewonnen,
  • Een promotie banner voor marketing/verkoop campagne,
  • Social media iconen.

Tot slot, zult u de huisstijl van uw bedrijf willen gebruiken.

Wanneer u een email handtekening aan het creëren of aan het veranderen bent in de Signatures for Office 365's user interface (UI), dan kunt u al deze onderdelen aan uw handtekening toegevoegen door middel van een deelscherm optie aan de linkerkant van uw scherm. Op het moment dat u de wijzigingen aanbrengt wordt de handtekening direct aangepast in het voorbeeld scherm aan de rechterkant van uw scherm.

De verschillende opties die verschijnen aan de linkerkant hangen af van het sjabloon wat u gekozen heeft. Standaard onderdelen en de bijbehorende opties worden samengevat in de volgende onderwerpen:

Werken met het handtekening keuzemenu

Het keuzemenu is een ‘harmonicamodel’ , waar elk element voor de emailhandtekening kan worden geopend door het desbetreffend vakje aan te klikken. Wanneer u een optie aanklikt zal de sectie uitvouwen, zoals hieronder aangegeven:

Wanneer u een ander onderdeel kiest wordt de eerdere sectie gesloten en de nieuwe geopend. Alternatief indien een onderdeel op dat moment al is geopend, kunt u deze sluiten door de titel te klikken.

Wijzigingen aanbrengen aan de handtekeningen

Wanneer u een email handtekening onderdeel wijzigt, klikt u eenvoudig buiten het veld wat u wijzigt om de wijziging op te slaan en het voorbeeld te updaten. Dit gebeurt in real time.

Het handtekening voorbeeld

Op het moment dat u een email handtekening aanpast, worden de wijzigingen getoond in het handtekening voorbeeld aan de rechterkant. Wanneer u een onderdeel wijzigt en buiten het vak klikt, dan zal het voorbeeld de handtekening met de nieuwe instelling laten zien.

Je hebt ook de mogelijkheid om de weergave met niet-achtergrond optie te selecteren om de e-mail handtekening te tonen met een grijze, geweven achtergrond in plaats van de standaard witte achtergrond.