Een nieuwe handtekening ontwerpen

Exclaimer Cloud - Signatures for Office 365 is uitgerust met een uitgebreide bibliotheek van standaard sjablonen. Uitgebreid getest door onze design afdeling zodat u deze snel en probleemloos kunt gebruiken.

Laten we beginnen met het kiezen van uw eerste sjabloonontwerp:

1. Nadat u de eerste stappen in het opstartproces hebt doorlopen, komt u op de Signatures for Office 365 Home pagina. Klik op New Signature aan de rechterkant van uw scherm:

1. In de toekomst, wanneer u een nieuwe email handtekening wilt maken selecteert u de Nieuwe handtekening optie in het menu boven aan de Home pagina:

1. Vanaf hier kunt door de sjablonen bladeren. Alle mogelijke sjablonen zijn verdeeld in catagoriëen. Kies een catagorie en kies het sjbloon wat het best aansluit op uw wensen:

1. Wanneer een sjabloon heeft gevonden wat u bevalt, dan klikt u het aan:

1. Het sjabloon wordt toegevoegd aan uw lijst van handtekeningen en het Handtekening bewerken scherm wordt geopend:

1. Geef de email handtekening een (nieuwe) naam.
  2. Pas de handtekening naar uw wensen aan.
  3. Klik OK om de handtekening op te slaan. De nieuwe handtekening wordt als een icoon op uw bureaublad geplaats, u moet het zelf toepassen voor gebruikers of groepen.