Kan Signatures for Office 365 verschillende emailhandtekeningen bieden?

Ja, u kunt zoveel e-handtekeningen maken als u wilt.

Bijvoorbeeld, u kunt specifieke taalversies voor gebruikers in verschillende landen toepassen, handtekeningen voor verschillende afdelingen, met specifieke marketing inhoud etc. De sjabloon bibliotheek die beschikbaar is uitgebreid en wordt voortdurend bijgewerkt.

Heeft u niet een oplossing voor uw probleem gevonden?

Klik op de onderstaande knop, inloggen op de Exclaimer Cloud portal en er sprake van een support ticket. Een lid van de Exclaimer ondersteuningsteam zal dan in aanraking.

Ticket aanmaken