Krijg ik e-mail handtekeningen op mobiele apparaten?

Ja, Signatures for Office 365 voegt hoge-kwaliteit HTML handtekeningen toe aan alle email die wordt verzonden vanuit mobiele apparaten die e-mails versturen via Office 365. Gebruikers hoeven niet in te loggen op toepassingen zoals OWA, Outlook voor iOS of Outlook voor Android om handtekeningen toegevoegd aan hun e-mails te krijgen.

De mobiele apparaten die e-mail handtekeningen ontvangen zijn:

• Windows smartphones and tablets.
  • Apple iPhones and iPads.
  • Android smartphones and tablets.
  • BlackBerry® devices.