Kopiëren van een bestaande handtekening

Alle bestaande handtekeningen worden getoond als icoontjes op het bureaublad.

Als u een nieuwe email handtekening wilt maken die gelijk is aan de bestaande of u wilt een back up maken van de handtekening voor u aanpassingen gaat doorvoeren, gebruik dan de Kopie functie bij het te wijzigen handtekening icoon:

Deze maakt een exacte kopie van uw email handtekening, inclusief gebruiker/groep instellingen en voegt die als een icoon aan uw bureaublad toe. De kopieversie wordt aangegeven met de tekst ‘Copy of…’ :

De gekopieerde versie wordt automatisch buiten werking gezet, zodat deze niet per ongeluk gebruikt kan worden.

Vanaf dit moment kunt u wijzigen wat u wilt. Bijvoorbeeld hernoemen van de handtekening, wijzigen van de ontvanger etc. Voordat u de gekopieerde email handtekening kunt gebruiken moet u deze wel inschakelen.