Prijzen

Het Prijzen onderdeel geeft u de mogelijkheid om een afbeelding toe te voegen met een webadres, zodat klanten op de afbeelding kunnen klikken om verdere informatie online te verkrijgen:

Zoals de naam al zegt, het Prijzen element kan worden gebruikt om klanten over een gewonnen prijs te vertellen. Echter, kan het worden gebruikt om een afbeelding toe te voegen in het midden van uw e-mail handtekening.

Let op: Niet alle handtekeningen voorbeelden bevatten het Award onderdeel. De voorbeelden die dat wel hebben zijn zo ontworpen om een afbeelding in te voegen in het midden van de emailhandtekening. Zij hebben een speciale lay-out om dit mogelijk te maken.

De plaats van de Prijzen

Wanneer een email handtekening gemaakt is met een sjabloon wat een Prijzen onderdeel bevat dan bevat het gekozen sjabloon een voorbeeld van een Award afbeelding. Dit laat u de plek zien waar het element in het handtekeningvoorbeeld wordt geplaatst, zie hieronder:

Wanneer u deze afbeelding wilt wijzigen, zal de nieuwe afbeelding de bestaande afbeelding vervangen op precies dezelfde plek in de handtekening.

De positie van de afbeelding is voorgeprogrammeerd binnen het gekozen sjabloon en kan daarom niet gewijzigd worden. Wanneer de positie niet helemaal naar wens is, kunt het beste een ander sjabloon nemen.

Bijvoorbeeld, wanneer u een gewoonweg een -banner of promotie afbeelding onder aan uw handtekening wilt toevoegen dan kunt u kiezen voor een ander sjabloon en gebruik maken van het banner element. Wanner u slechts een extra afbeelding wilt toevoegen zonder weblink, dan kunt u een sjabloon uitkiezen wat een element voor een tweede afbeelding bevat.

N.B: Wanneer u toch geen sjabloon kunt vinden wat geheel naar wens is, dan kunnen wij er een voor u maken. Voor deze mogelijkheid wordt een bedrag in rekening gebracht.

Bestandseisen voor het Award

Standaard bestandseisen die gelden voor alle Award afbeeldingen.

Het wijzigen van de afbeelding

Om een awards afbeelding toe te passen of te wijzigen voor een email handtekening volgt u de volgende stappen:

1. Klik op de Selecteren optie:

1. Navigeer tussen stations en uw mappen en selecteer de gewenste afbeelding:

1. Klik op Open om uw keuze te bevestigen en de handtekening te updaten.
  2. Nu kunt u een URL adres toevoegen aan uw banner. Ga naar het Internetadres veld en voer het gewenste adres in:

1. Beweeg vervolgens te cursor naar het Alt. tekst veld en voeg een willekeurige tekst toe dit wordt toe gepast wanneer de afbeelding niet wordt weergegeven of wanneer een klant een screenreader gebruikt:

1. Klik buiten het veld om uw handtekening voorbeeld te vernieuwen.