Hernoemen van een handtekening

Alle bestaande handtekeningen worden als icoontjes afgebeeld op uw bureaublad.

Wanneer u uw emailhandtekening wilt hernoemen kunt u de Hernoemen button gebruiken die gelinkt is aan het desbetreffende handtekening icoontje:

Selecteer deze optie om het scherm handtekening Hernoemen te openen:

Selecteer het gewenste icoontje en klik OK om terug te gaan naar de Home pagina.