Banner

Heeft u een special aanbieding? Wilt u de aandacht vestigen op een toekomstig evenement of een beurs? Heeft u recent een prijs gewonnen? Wat uw doelen ook zijn uw emailhandtekening kan het instrument zijn om uw klanten te bereiken.

het toevoegen van promotionele banners in een emailhandtekening zorgt ervoor dat uw belangrijkste contacten op de hoogte blijven van uw marketing activiteiten.

Het Banner element helpt u om een promotiebanner toe te voegen en te verbinden met een webadres, zodat uw contacten op de afbeelding kunnen klikken voor verdere informatie:

De plaats van de Banner

Als een banner wordt toegevoegd, wordt deze altijd na uw e-mail handtekening geplaatst. Maar voor een verantwoordelijkheid voor het milieu melding en voor de wettelijke disclaimer indien van toepassing:

Banners zijn over het algemeen langer dan dat ze breed zijn. Ze staan meestal aan het eind van de mailtekst. Echter, als u liever een kleiner beeld en een bijbehorende website link in de hoofdtekst van uw handtekening toe voegt, kunt u dit doen door te kiezen voor een sjabloon dat de Awards element.

Bestandeisen voor een afbeelding

Standaard Bestandeisen voor een afbeelding gelden voor alle Banner afbeeldingen.

Het wijzigen van de banner

Om een banner toe te passen of te wijzigen volgt u de volgende stappen:

1. Klikt u op de Selecteren button:

1. Navigeer tussen stations en uw mappen en selecteer de gewenste afbeelding:

1. Klik op Open om uw keuze te bevestigen en de handtekening te updaten.
  2. Nu kunt u een URL adres toevoegen aan uw banner. Ga naar het Internetadres veld en voer het gewenste adres in:

1. Vervolgens beweeg te cursor naar het Alt. tekst veld en voeg een willekeurige tekst toe dit wordt toe gepast wanneer de afbeelding niet wordt weergegeven of wanneer een klant een screenreader gebruikt:

1. Klik buiten het veld om uw handtekening voorbeeld te vernieuwen.