Wegwijs in Signatures for Office 365 gebruikersinterface

Exclaimer Cloud – Signatures for Office 365 is een e-mail handtekening beheers ervaring als geen ander. We hebben meer dan 15 jaar ervaring gebruikt om dit volgende generatiehulpmiddel voor alle organisaties die met Office 365 werken te creëren.

Gebouwd voor alle IT-vaardigheden. Het startscherm is het scherm waar u uw handtekeningen maakt en beheert, via dit eenvoudig te gebruiken web portal. Wanneer u een van uw Signatures for Office 365 actieve abonnementen activeert, worden alle bestaande e-handtekeningen weergegeven als iconen op het beginscherm:

Vanaf hier, gebruikt u de menu-opties, te vinden aan de bovenkant van de pagina om de e-mail handtekeningen te maken of te beheren. Als alternatief kunt u zich richten op een bepaald sjabloon en van daar te kiezen voor de setup of de toegang tot verdere opties van de handtekening.

Note: De volgorde waarin de handtekeningiconen hier worden getoond is belangrijk aangezien het de volgorde is waarin de handtekeningen worden toegepast. Voor meer informatie, kijk dan op de artikel over het opnieuw maken van handtekeningen.

Handtekening iconen

Elke e-mail handtekening die u maakt, wordt weergegeven als een icoon op het startscherm:

Vanaf hier kunt u:

• Uw cursor bewegen over de ’Is van toepassing op...' icoon, daar kunt u instellen hoe de handtekening moet worden toegepast op:

• Klik op de knop Handtekening Opties om meer opties voor de e-mail handtekening te zien: