Kunnen gebruikers verschillende handtekeningen gebruiken voor interne- of externe emails?

Ja, u kunt verschillende versies van uw email handtekening creëren voor interne- of externe email.

Bijvoorbeeld een eenvoudig ontwerp voor interne mail en een meer gedetailleerde voor externe mail.

Heeft u een oplossing voor uw probleem niet gevonden?

Klik op de onderstaande knop, inloggen op de Exclaimer Cloud portal en er sprake van een support ticket. Een lid van de Exclaimer ondersteuningsteam zal dan in aanraking.

Ticket aanmaken