Uitschakelen van een handtekening

Alle bestaande handtekeningen worden als icoontjes afgebeeld op uw bureaublad.

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat een email handtekening niet wordt gebruikt maar wel bewaard wordt voor in de toekomst dan kunt u hem uitschakelen.

Om dit te doen kunt u de Uitschakelen optie gebruiken bij het desbetreffende handtekening icoontje:

Wanneer een handtekening is uitgeschakeld, dan wordt deze wazig getoond om aan te geven dat hij inactief is:

U kunt nog steeds wijzigingen aan brengen in een uitgeschakelde handtekening, maar het zal niet gebruikt worden tot de handtekening is ingeschakeld.