Contact blok

Het Contact blok ondedeel wordt gebruikt om extra informatie toe tevoegen aan de handtekening. Meestal, maar niet altijd, wordt dit ondedeel opgenomen in de huisstijl handtekeningsjabloon:

Wanneer u alleen bepaalde velden van het Contact blok wilt gebruiken kunt u de Visible optie aan- of uitzetten in individuele velden in het blok. Bijvoorbeeld, wanneer u wel Telephone gegevens, maar geen Fax gegevens wilt toevoegen:

Let op: Wanneer u bepaalde velden in het Contact blok wel en andere niet wilt, dan moet u het bovenste veld van de visibility optie kiezen. Als u deze optie niet selecteert zullen er in dit blok geen velden worden getoond in de handtekening.

Veranderen van de instellingen in de contact blok details

Contact blok instellingen zijn vastgesteld in data fields, dit betekent dat deze gegevens automatisch worden ingevuld met behulp van de Office 365 gegevens van uw organisatie (of een aggregatie van Office 365 en Active Directory-gegevens, indien van toepassing).

Het is onwaarschijnlijk dat de inhoud van gegevensvelden moeten worden gewijzigd, maar wijzigingen kunnen worden aangebracht indien nodig. Misschien wilt u de tekst Label die is gekoppeld aan een data-veld wijzigen.

Om dit te doen:

• Klik in een veld.
  • Voer de gevraagde gegevens in.
  • Klik buiten het veld om de voorbeeld handtekening te updaten.
De beschikbare elementen en opties kunnen verschillen in de verschillende emailhandtekeningen. Dit is afhankelijk van het handtekening sjabloon wat u gekozen heeft.Bijvoorbeeld: sommige sjablonen hebben een persoonlijk blok en een contact blok terwijl anderen het een of het andere blok bevatten.