Ik heb mijn abonnement geannuleerd. Hoe deactiveer ik connectie met de Exclaimer's Azure servers?

Om met succes uw mails om te leiden van onze Azure Servers dient u de Transport Regel te deactiveren/verwijderen die u heeft geplaatst en Office 365 connectors te deactiveren/verwijderen.

Let Op: U dient de Transport Rule te deactiveren/verwijderen voordat u dit doet met de Office 365 connectors. Zodat e-mails van uw bedrijf niet onbestelbaar retour komen.

Wanneer u eenmaal uw Transport Rule en uw Office 365 connector heeft verwijderd kan dat niet hersteld worden.

Deactiveren/verwijderen Transport Regel

Wanneer u uw Transport Rule niet permanent wil verwijderen maar alleen deactiveren, volgt u onderstaande stappen:

1. Login op ‘Exchange admin center’ en kies de mail flow optie aan de linkerkant van het scherm. U zult nu de Transport Regel zien die u heeft aangemaakt in Signatures for Office 365:

2. Klik op de tickbox om de Transport Regel uit te zetten. LET OP: De verwerking kan enige tijd duren:

De Transport Rule zal niet langer actief zijn. Om het weer aan te zetten klikt u de tickbox weer aan.

Om de Transport Rule permanent te verwijderen:

1. Klik het vuilnisbak icoon aan, dit bevindt zich boven de Transport Regel:

2. Er zal een extra vraag gesteld worden of u zeker bent dat u permanent wil verwijderen:

3. Klik op Ja. Let OP : dit is onomkeerbaar..

Deactiveren/verwijderen Office 365-connectors

1. Ga naar de connector app:

2. U zult de ‘Verzenden’ and ‘Ontvangen’ aansluitingen zien die u heeft gemaakt toen u uw set up voltooide voor Signatures for Office 365:

3. Klik op de ‘Ontvangen’ aansluiting. Aan de rechterkant van het scherm ziet u een beschrijving van de aansluiting:

4. Onder Status, klik op de hyperlink tekst ‘Uitschakelen’:

5. Er zal een vraag gesteld worden of u de aansluiting echt wilt uitschakelen:

6. Klik Ja. U zult nu zien dat de aansluiting uit is:

7. Wanneer u uw Transport Rule verwijderd hebt, herhaald u de 6 bovenstaande stappen voor de ‘Verzenden’ aansluiting. Wanneer u de Rule alleen heeft uitgeschakeld, dan kunt u de ‘Verzenden’ aansluiting niet uit te schakelen.

Om beide aansluitingen permanent te verwijdern:

1. Markeer de ‘Ontvangen’ aansluiting en klik op de vuilnisbak:

2. U krijgt een melding die u vraagt te bevestigen dat u de aansluiting wilt verwijderen:

3. Klik Ja. Let Op dit is onomkeerbaar.

4. Herhaal hetzelfde proces voor de ‘Verzenden’ aansluiting.

Met de Transport Rule en aansluiting uitgeschakeld/verwijderd, zal uw e-mails niet meer worden doorgestuurd naar een Exclaimer Azure server en de handtekeningen zullen niet worden toegevoegd aan e-mails.