Wat is Exclaimer Cloud - Signatures for Office 365?

Exclaimer Cloud – Signatures for Office 365 is de eerste Cloud service om centraal email handtekeningen te beheren in combinatie met Microsoft Office 365.

Met een grote keuze aan email handtekening sjablonen, die u zelf kunt aanpassen, kunt u zelf uw handtekening creëren.

Vanaf onze webpagina (portal.exclaimer.com) kunt u:

• Een voorbeeld kiezen uit de handtekening sjablonen bibliotheek Of laat Exclaimer uw eigen handtekening opmaken, wanneer u geen sjabloon kan vinden uit onze bibliotheek ie aan uw ontwerp eisen voldoet.*.
  • U kunt Verschillende handtekeningsjablonen gebruiken, bijvoorbeeld voor individuele gebruikers of verschillende groepen.
  • De contact gegevens van uw medewerkers, zoals namen, email adres, telefoonnummer e.d. worden automatisch in de handtekening slabloon ingevuld omdat door de koppeling met uw Office 365 Directory.
  • Besparen op kosten en tijd van uw IT afdeling.
  • In geval van een update of wijziging in de template wordt deze meteen doorgevoerd in alle relevante handtekeningen.
  • Enorme tijdwinst, u hoeft geen gebruik meer te maken van PowerShell commando’s of Office 365 Transport Rules.
  • Toevoegen van extra e-mail handtekening onderdelen en deze centraal beheren, zoals social media iconen, promotionele bannersen juridische disclaimers.
  • Betalen per maand op basis van actueel aantal gebruikers, geen extra bijkomende kosten voor updates en onderhoud.

*Dit is een betaalde service.

Wanneer een email wordt verstuurd, wordt dit bericht in onze Cloud oplossing nagekeken en indien deze aan criteria voldoet dan wordt de juiste handtekening toegepast (Als een gebruiker meer dan 1 handtekening heeft dan wordt de eerste die toegepast kan worden gebruikt). Alle contact gegevens die in de handtekening wordt weergegeven is afkomstig uit de Office 365 en/of de Active Directory gegevens zoals bepaald tijdens het setup proces voor Exclaimer Cloud - Signatures for Office 365.