Kan ik cheques gebruiken om te betalen voor Exclaimer Cloud?

Exclaimer accepteert geen cheques of acceptgirokaart als betalingsmethode. Wij accepteren alleen creditcards en inkooporders, dit afhankelijk van de grootte van uw organisatie.

Heeft u een oplossing voor uw probleem niet gevonden?

Klik op de onderstaande knop, inloggen op de Exclaimer Cloud portal en er sprake van een support ticket. Een lid van de Exclaimer ondersteuningsteam zal dan in aanraking.

Ticket aanmaken