Registreren van Exclaimer Cloud account

Wanneer u besloten heeft een gratis proefperiode aan te gaan voor de Exclaimer Cloud, wordt u doorgeleid naar de Exclaimer Cloud login pagina. Hier dient u een account aan te maken.

1. Klik op de Inschrijven…. button of de Inschrijven button rechts boven in uw scherm:

2. Alleen uw basisgegevens zijn nodig voor het openen van een account. Het password dat u aanmaakt moet meer dan 6 tekens bevatten en minimaal aan de volgende eisen voldoen:

• Een hoofdletter,
  • Een kleine letter,
  • Een cijfer.

1. Wanneer u hiermee klaar bent klikt u op Inschrijven.
  2. U dient vervolgens uw bedrijfsgegevens in te vullen. Vul elk veld in en klik op Adres opslaan:

Uw Exclaimer Cloud account is nu geopend en kunt u hier gebruik van maken.