Mijn creditcard is geweigerd. Wat moet ik doen?

Behalve controleren of er genoeg saldo op uw bankrekening aanwezig is, raden wij u aan om contact op te nemen met uw Exclaimer Account Manager.

Wij zullen maximaal drie keer per 24 uur proberen geld via uw creditcard te incasseren voordat de betaling wordt geweigerd.

Heeft u niet een oplossing voor uw probleem gevonden?

Klik op de onderstaande knop, inloggen op de Exclaimer Cloud portal en er sprake van een support ticket. Een lid van de Exclaimer ondersteuningsteam zal dan in aanraking.

Ticket aanmaken