Iemand gebruikt mijn Exclaimer Cloud account zonder toestemming

Wanneer u denkt dat een niet geautoriseerd persoon uw Exclaimer Cloud account gebruikt neemt u dan zo snel mogelijk contact op met Exclaimer Support.

U dient ook uw Exclaimer Cloud password wijzigen om er zeker van te zijn dat niemand toegang heeft tot uw account zonder uw toestemming.

Heeft u een oplossing voor uw probleem niet gevonden?

Klik op de onderstaande knop, inloggen op de Exclaimer Cloud portal en er sprake van een support ticket. Een lid van de Exclaimer ondersteuningsteam zal dan in aanraking.

Ticket aanmaken