Waar is Exclaimer Cloud beschikbaar?

Exclaimer Cloud kan overal gebruikt worden waar u kunt beschikken over een internetverbinding. Er is geen beperking als het gaat om het toevoegen van handtekeningen aan uw emails aangezien we werken met regionale Azur servers die over de hele wereld staan opgesteld.

Zolang u beschikt over een webbrowser en een op het internet aangesloten apparaat waarop u kunt werken, kunt u Exclaimer Cloud overal gebruiken.