Wat is een 2-factor autorisatie check?

Online beveiliging is heel belangrijk en wij nemen dat heel serieus. Wanneer u inlogt op uw Exclaimer Cloud account vanaf een ander apparaat of computer dan sturen wij u een email met een autorisatie code om te bevestigen dat u het inderdaad zelf bent die toegang wil verkrijgen tot uw account.

Alles wat u hoeft te doen is de unieke autorisatie code eenmalig in te voeren en u kunt aan de slag. U hoeft dit proces niet elke keer te doorlopen wanneer op dit apparaat inlogt.

Wanneer u dit type email krijgt zonder dat u probeert in te loggen in uw account, neemt u dan contact op met Exclaimer Support.