Video: Using conditional visibility

Want to learn more about conditional visibility in the Exclaimer Cloud editor? This feature can be used to either hide or show specific fields in an email signature, depending on a user's Office 365 attributes.

Let Bradley Shepard, Exclaimer Product Specialist, demonstrate how the feature works.

Heeft u niet een oplossing voor uw probleem gevonden?

Klik op de onderstaande knop, inloggen op de Exclaimer Cloud portal en er sprake van een support ticket. Een lid van de Exclaimer ondersteuningsteam zal dan in aanraking.

Ticket aanmaken