What AD attributes can be used in Signatures for Office 365?

Below is a list of the Active Directory attributes used within Signatures for Office 365. These are all read when you grant permission for Signatures for Office 365 to access user data from your Azure/Office 365 Directory.

Attr LDAP Name Attr Display Name
City I
Country co
Department department
DisplayName displayName
EmailAddress mail
FaxNumber facsimileTelephoneNumber
FirstName givenName
LastName sn
MobileNumber mobile
Office physicalDeliveryOfficeName
State st
StreetAddress streetAddress
TelephoneNumber telephoneNumber
JobTitle title
PostalCode postalcode

Haben Sie nicht eine Lösung für Ihr Problem gefunden?

Bitte klicken Sie auf den Button unten, loggen Sie sich das Exclaimer Wolken Portal und ein Support-Ticket zu erhöhen. Ein Mitglied des Exclaimer Support-Team wird dann in Verbindung.